QT AC3 Codec

QT AC3 Codec voor Mac

QuickTime-plug-in voor Dolby Digital-geluid

De gratis QT AC3 Codec zorgt ervoor dat QuickTime Dolby Digital-geluid goed afspeelt. Zo geniet je van het Surround Sound van je videobestanden. Mogelijk heb je problemen met de geluidsweergave in sommige filmpjes. Vooral video's in de belangrijke... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verbetert QuickTime

TEGEN

  • Handmatige installatie

Goed
7

De gratis QT AC3 Codec zorgt ervoor dat QuickTime Dolby Digital-geluid goed afspeelt. Zo geniet je van het Surround Sound van je videobestanden.

Mogelijk heb je problemen met de geluidsweergave in sommige filmpjes. Vooral video's in de belangrijke avi-, DivX- en XviD-bestandsformaten maken vaak gebruik van AC3-sound. Omdat QuickTime geen ingebouwde AC3-audiocodec heeft, moet je die zelf toevoegen. De QT AC3 Codec installeer je handmatig, door een bestandje naar de "Bibliotheek/QuickTime"-map te sleuren.

Hoewel de QT AC3 Codec goed werkt, is het een beter idee om de codecbundel Perian te gebruiken. Deze applicatie prepareert QuickTime namelijk niet alleen voor Dolby Digital-geluid, maar ook meteen voor vele andere belangrijke audio- en videoformaten.

Met de QT AC3 Codec speelt QuickTime probleemloos video's met AC3-geluid af. De plug-in Perian doet echter hetzelfde én nog veel meer.

Meeste downloads Multimedia voor mac

QT AC3 Codec

Download

QT AC3 Codec 0.3

Beoordelingen about QT AC3 Codec

Promotie×